Despre noi

STOMATOLOGIE PREVENTIVA COPII SI ADOLESCENTI

  • Preventia, Depistarea Precoce si Tratamentul  Anomaliilor Dento-Maxilare
  • Preventia Cariilor si a afectiunilor Periodontale
Noi credem ca o experientă stomatologică pozitivă in perioada copilariei va forma un adult care iși va mentine o igiena dentara buna toata viata si va incuraja acelasi comportament și la copiii lui. Tratand toti membrii familiei cu respect și grija dezvoltăm o relatie pozitivă, de incredere care ne dorim sa dureze toata viața.
Scopul noastru este să va asigurăm un zâmbet frumos, fără durere.
Principala noastra preocupare este PREVENTIA CARIILOR si  PREVENTIA ANOMALIILOR DENTO-MAXILARE deoarece ne dorim ca pacientii nostri sa aiba dinti frumosi si sanatosi.
Deviza noastra: NICI O CARIE PENTRU PACIENTII NOSTRI!
La kidOdent facem tot posibilul să eliminăm disconfortul obișnuit din cabinetul stomatologic, discutând cu copiii despre planurile de tratament și antrenându-i cu ajutorul jocurilor interactive.
Sanatatea dintilor dumneavoastra este in stransa corelatie cu sanatatea intregului organism.
Abordarea noastră holistică incepe de la dinti pentru a se ajunge la imbunatatirea starii generale de sanatate.
Tratamentele noastre blande si grijulii te vor face relaxat, calm si zambitor.
Eliminam frica de a merge la dentist printr-o experienta serena, relaxanta, cu efect calmant, linistitoare.
Metoda kidOdent poate sa va asigure sanatatea dentara mult dorita si multumita unei abordari holistice, sa va ajute sa va imbunatatiti sanatatea generala a organismului.
Suntem cei mai in masura sa va asiguram cele mai blande, mai sigure si mai complete tratamente.
Copiii și adolescenții beneficiază de un program de prevenție si profilaxie bine pus la punct care include un test screening pentru evaluarea riscului cariogen, un consult cu revelator de placă bacteriană, instructaj de periaj, detartraj, air flow și periaj profesional.
KIDOdent organizeaza o serie de MEETING-uri  INTERACTIVE cu diferite teme, de sanatate orala si nu numai, la care parintii si copiii vor cunoaste echipa, vor beneficia de o consultatie completa de specialitate si un plan de tratament personalizat, sfaturi despre preventie: Welness Dentistry, principiile alimentatiei corecte si sanatoase, vor asista la prezentari, vor pune intrebari si vor primi raspunsuri atat de la specialistii kidOdent cat si de la specialistii invitati speciali, medici pediatri, medici de famile sau pshihologi.

De la kidOdent toata lumea pleaca zambind.

retusate_96

MARINELA BANICA

Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Asistent Universitar UMF „Carol Davila” București

Dr. Marinela Bănică este medic specialist în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială și fost mai mult de 10 ani Asistent Universitar în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Povestea acesteia a început odată cu anii de liceu, fiind absolventă a Liceului Sanitar, secția Tehnică Dentară. Între 1993 și 1999, a studiat la Facultatea de Stomatologie UMF „Carol Davila” București, obținând Autorizația de Liberă Practică din partea Ministerului Sănătății București. Lucrurile nu s-au oprit aici; în 2002, Marinela Bănică a început module de Competență si Specializarea în Ortodonție în cadrul UMF „Carol Davila” București. În 2009, a obținut o Diplomă Universitară în Ortodonție Linguală la Université René Descartes din Paris.

Dr. Marinela Bănică are o pregătire solidă în ortodonție și ortopedie dento-facială și o dorință extraordinară de informare și perfecționare, de asimilare a unor noi cunoștințe, dovedită de perioada și etapele parcurse în cadrul programelor de masterat în Tehnica Alinierii Corecte, Ortodonție Invizibilă și SureSmile Advanced Training Program din cadrul Centrului de Cercetare Orametrix Dallas. Pe lângă acestea, deține și trei Certificate de Excelență în Tehnică Linguală Win, Incognito, acordate de Dr. Dirk Wiechmann în Paris, în Tehnică Linguală Orapix acordat de Dr. Didier Fillion în Paris si Master Invisalign acordat de Dr. Manuel Roman în Spania.

De asemenea, este membră a Colegiului European de Ortodonție, a Societății Europene de Ortodonție Linguală și a Asociației Naționale Române de Ortodonție.

Dr. Marinela Bănică a luat parte la numeroase cursuri de pregătire în ortodonție, ortopedie dento-facială, estetică dentară, stomatologie pediatrică, dobândind o experiență care îi permite să acorde îngrijire completă pacienților care au nevoie de repoziționarea chirurgicală a maxilalelor sau de chirurgie facială cosmetica.

În cadrul conferințelor desfășurate în țară, a susținut o serie de prezentări care reliefează interesul său constant pentru dezvoltare profesională și aprofundare a cazurilor clinice întâlnite în practica curentă.

Are experiență clinică mai mare de 14 ani:

  • 11 ca Asistent Universitar Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București;
  • 2 ani ca Masterand Ortodontie Linguala la Universitatea René Descartes din Paris;
  • 2 ani ca Rezident Ortodontie Linguala la Spitalul Bretonneau Hospital din Paris;
  • 11 ani ca Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială
  • 8 ani ca Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială la clinica OrthoExclusive

Leave a Reply