Ce face o mama businesswoman în vacanta de vara a copiilor

GettyImages-486459351

Deoarece copiii au luat vacanta nu însemna ca munca mamelor va însemna un fiasco. Sa fi mama si businesswoman nu este intoteuna un lucru usor de îndeplinit. Vara poate fi o perioada plina de lectii de învatat atat pentru copii cat si pentru mame. Iata patru moduri dragute pentru petrecerea timpului cu copiii astfel încat treaba sa nu fie neglijata total:

1. Initiaza în joaca un mini-business

Cu siguranta ca amintirea primului business pe care l-ai initiat te bucura înca, asa ca ce-ar fi sa-i ajuti si pe copii sa invete valoarea banilor si se distreze? Intreaba copiii ce si-ar dori sa faca pe parcursul verii si incearca sa transformi ideea într-o mini-companie pentru ei. In acest fel vei putea sa le explici prin exemple ceea ce faci tu în fiecare zi si distrati-va impreuna lucrand la noul concept de business. Poate un stand de limonada sa fie o idee demodata însa puteti sa incercati orice altceva important este sa-i stimuleze pe copii. Sunt capabili si doritori sa faca bratari colorate? Sau poate aveti copii care au înclinatii artistice si le puteti face o mini galerie în care sa-si prezinte lucrarile asa ca invitati toti prietenii si vecinii la expozitie.

2. Ia-ti o pauza la pranz si faceti un picnic împreuna.

Chiar si mamele antreprenor au nevoie de o pauza de pranz asa ca petreceti mai mult timp afara facand un picnic într-un loc în care sa va simtiti confortabil, apropape de casa sau de locul în care au ei activitati. Relaxarea impreuna cu copiii macar pentru o ora te va face sa te simti mai putin vinovata ca nu poti sa le fi alaturi pe tot parcursul zilei.

3. Faceti o vizita în parc sau la un loc de joaca.

Daca va permiteti sa lucrati de acasa si aveti o conexine buna de internet va puteti lua laptopul si iesiti împreuna în parc sau într-un loc în care copilul sa poata alerga în voie ca sa-si consume energia si sa se distreze. Miscarea în aer liber va însemna si un somn mai odihnitor mai tarziu, astfel ca vei putea sa-ti continui treaba si seara tarziu daca va fi nevoie.

4. Planifica o mini-tabara de citit in curtea voastra.

Copiii vostri citesc cu placere? Instalati un minicort în curte iar copiii vor putea sa stea în aer liber si la soare iar cand vor sa citeasca vor avea un loc linistit unde sa se refugieze si sa citeasca. Monitorizeaza copii de pe terasa sau baclon si folositi walkie-talkies pentru mai multa distractie dar si pentru a fi la curent cu tot. Gasirea celei mai bune metode pentru a împaca vacanta si treaburile mamei poate fi un lucru dificil care necesita inventivitate si actiuni planuite în avans. Mixarea activitatilor de serviciu cu joaca va poate testa din plin abilitatile. Modul în care jonglati între business si îngrijirea copiilor pe perioada vacantei va face cu siguranta sa meritati un premiu.


Leave a Reply